KENALI KAMI

FAKHRUL @ Bert

Fakhrul Razi nama sebenar atau pun lebih senang di panggil Bert.Pakar dan bidang IT dan berkecimpung dalam bidang ini sejak berumur hampir 20 tahun yang lalu.segala keratan akbar dan majalah berkenaan dengan teknologi Komputer,perisian dan maklumat di abadikan pada dinding rumah.nya sebagai sumber rujukan
Merangkap jawatan bos di syarikat komputer sendiri di bandar dungun terengganu.
namun begitu  berhijrah ke kuala lumpur untuk mencari pengalaman yang lebih luas bagi memenuhi kehendak keluarga yang lebih menjamin masa depan.


Shahrul @ md sroll

Shahrul juga berasal dari terengganu  juga meminati bidang IT,namun kehidupan di kampung yang agak jauh dari kota serta kurang dari segi infrasuktur menyebabkan sukar untuk mendapatkan pelbagai jenis maklumat.

Juga berhijrah kekuala lumpur mencari pengalaman untuk bekalan,akhirnya bertemu dengan bert yang mana ilmu beliau telah di perturunkan sejak 2005.


kami telah menjalankan perniagaan ini sejak tahun 2005 sehingga sekarang.dan pada tahun 2010,md sroll telah bertukar tugas ke ipoh perak.walaupun begitu kami masih menjalankan perkhidmatan ini.hanya tempat yang berbeza.

itu lah sahaja serba sedikit tentang kami.di harap anda berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.sekian terima kasih

TAHUN 2005(Bert Kiri,sroll kanan)

TAHUN 2012


No comments:

Post a Comment