Kerja Keras

Cuci bersih bersih nanti pelanggan senang hati.esok esok dia datang lagi.

Menggapai impian anda

Mencari impian anda di langit yang terbuka,menjanjikan sesuatu yang manis untuk menghiburkan anda

ilhamku

hujan panas inilah yang ada,sesungguhnya aku bersyukur dengannya.

Senja nan merah

Lagu awie dengan ziana zain tu.

Kembalikan keindahan dulu

sejarah tak mungkin berulang,tp sejarah yang membentuk kita sekarang.

Thursday, October 12, 2017

Oktober 2017

Assalamualaikum semua.. dah lama rasanya tak update blog ni..mungkin ramai yang tertanya tanya saya masih lagi buat servis pemasangan astro atau pun tidak.sebenarnya saya masih lagi menjalankan perkhidmatan tersebut seperti biasa.namun ramai juga yang masih lagi contact untuk menggunakan perkhidmatan say walaupon blog saya tidak aktif seperti biasa,saya ucapkan ribuan terima kasih kepada pelanggan yang yang menggunakkan perkhidmatan saya sepanjang tahun 2016 dan 2017.kepada yang ingin menggunakkan perkhidmatan saya,jangan segan silu untuk berhubung dengan saya.

Tuesday, March 22, 2016

Assalamualaikum MAC

Assalamualaikum semua..

seperti yang di ketahui,di akhir-akhir ini cuaca panas yang sangat memeritkan.sedah hampir setahun tidak memberi maklumbalas yang baru.

walaupon begitu bukan bermakna servis pemasangan astro terhenti.sy masih lagi berjalan seperti biasa.cuma keadaan sekarang banyak menghadkan aktiviti bemandikan cahaya matahari yang berbahang.

apa -apa pon sila call,sms,whatsaap sy kiranya ada sebarang pertanyaan.

Wednesday, July 22, 2015

Salam Aidilfitri 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera lame tak update blog ni.bukan bermakna hilang.perkhidmatan pemasangan astro masih tetap dijalankan seperti biasa selagi iklan dalam blog ni masih wujud. cuma di kesempatan ni saya ingin memohon maaf kepada semua yang mengenali saya seandai nya sepanjang perkenalan dan berurusan ada yang terkasar bahasa dan tersilap bicara.biasa lah manuasia ada yang banyak buat silap. seperti biasa harga pemasangan astro masih lagi pada yang sama walaupon ketajatuhan ringgit malaysia di tahap yang agak meresahkan..hehehe..cukup lah merapu pagi ni.. assalamualaikum dan selamat hari raya aidilfitri.

Monday, January 26, 2015

Assalamualaikum

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasanya dah lama tak update blog ni.jangan bimbang servis pemasangan astro masih saya jalankan seperti biasa.kos pemasangan masih sama dan tak berubah.cuma ade sedikit pemberitahuan je.setia RM7 daripada kos yang di bayarkan untuk pemasangan astro ni akan saya dermakan ke tabung mangsa banjir.harap semua maklum.

Monday, July 21, 2014

Ampun dan Maaf Di Pinta

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebulan ramadhan dah hampir berlalu..so sementara tirainya masih belum berlabuh ni saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf atas keterlanjuran kata dan tercacat cela mana2..cuaca pada ramadhan kali ni pun boleh tahan panasnya.tekak seringkali sakit2.mintak maaf juga pada abg2 adik2 kakak2 yang tak dapat sy penuhi permintaan untuk pemasangan.kesihatan saya tidak mengizinkan buat masa ni.mulai esok 22 julai 2014 sy bercuti sampai 3 ogos 2014..segala perkhidmatan akan kembali seperti biasa selepas saya abis bercuti raya.sebarang kesulitan amatlah di kesali.

Friday, June 27, 2014

Ihya Ramadhan


Selamat datang Ramadhan Al-Mubarak.
Sempena bulan kemaafan ni 
sy memohon memohon kemaafan daripada sesiapa yang pernah 
terasa dengan saya..
ada yang terkata 
ada yang terbuat
mintak maaf banyak2.
semoga Ramadhan ni akan lebih bermakna daripada tahun2 sebelumnya
ikhlas daripada Sharul (Ramadhan).

Simpang pulai


ini tak payah pakai tangga..berdiri atas pagar je..time kasih cikgu.